Кола на полях. Кордишівка. Експедиційний звіт

Центр публікує експедиційний звіт.

Грунтовність вивчення, унікальний матеріал, новітня методологія роблять ці дослідження якісними, надають їм статус світового рівня.

В експедиційних матеріалах вперше в СНД практично повністю задокументовано феномен «кіл на полях», лабораторні дослідження надають можливість аналітично та об’єктивно  підходити до аналізу інших проявів феномену з точки зору компоративності.

Комплекс досліджень, що були проведені і отримані дані закладають підвалини наукового вивчення феномену «кіл на полях» в масі: отримана методологія дозволяє надійно виявляти фальсифікації та явища, неповязані з аномалістичною складовою феномену, розкривать певні аспекти пошуку даних феноменів та визначають трендові напрямки конкретних видів наукової роботи.

Звичайно, зроблено лише перші кроки до пізнання феномену, який має не лише суто наукове, але і практичне значення, можна сказати, має пряме відношення до безпеки держави.

Ми сподіваємось, що розроблена методологія дозволить значно підвищити ефективність досліджень та приблизить час розкриття механізмів утворення «кіл на полях».

Переглянути матеріали можна у відповідному розділі, або за посиланням.