Конференція – Семінар «Аномальні явища – методологія та практика досліджень. 10-Річний Досвід УНДЦА «Зонд».

28 жовтня 2015 року на Факультеті авіаційних та космічних систем НТУУ «КПІ» відбулася Конференція – Семінар «Аномальні явища – методологія та практика досліджень. 10-Річний Досвід УНДЦА «Зонд».
Під час заходу був відкритий стенд, присвячений сучасному стану проблематики вивчення аерокосмічних явищ, а також презентований спеціалізований збірник наукових праць, виданий на факультеті англійською і українською мовами. У редколегію і авторський колектив збірника увійшли провідні вчені, як з України, так і зі США, Австрії, Нідерландів, Іспанії та інших країн.
На відкритті виступив декан факультету, проф., д.т.н. О.В.Збруцький, який зазначив важливість та той факт, що робота із дослідження аерокосмічних явищ ведеться у провідних космічних державах. Голова УНДЦА «Зонд», к.т.н., доц. А.С. Білик підкреслив необхідність такого вивчення з точки зору національної безпеки та отримання новітніх технологій та розповів про основні досягнення Українського Науково-дослідного Центру вивчення аномалій «Зонд» за 10 років діяльності у цій галузі.
Також із лекціями і доповідями виступили голова загально-фізичного відділу к.т.н. О.Л. Кульський, голова інформаційно-технічного відділу О.Г.Кириченко, заслужений випробувач космічної техніки О.П.Прус, голова експериментально-конструкторського відділу М.І. Миронов. В кінці відбувся круглий стіл із живим обговоренням перспектив розвитку вітчизняної науки у напрямку вивчення аномальних явищ.

Декан ФАКС НТУУ КПІ д.т.н., проф. О.В.Збруцький виголошує промову в урочистий момент відкриття стенду присвяченого сучасним методам і результатам наукового вивченню ААЯ
Декан ФАКС НТУУ КПІ д.т.н., проф. О.В.Збруцький виголошує промову в урочистий момент відкриття стенду присвяченого сучасним методам і результатам наукового вивченню ААЯ

Частина активу УНДЦА Зонд з конференції
Частина активу УНДЦА "Зонд" з конференції

Чільники ФАКС  НТУУ КПІ та УНДЦА Зонд перед стендом після відкриття

Чільники ФАКС НТУУ “КПІ” та УНДЦА “Зонд” перед стендом після відкриття